Kategóriák

Elállás

Amennyiben a megrendelt és kifizetett termék bármilyen okból nem nyeri el tetszését, és visszaküldi a kézhez vételtől számított 14 munkanapon belül, élhet a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Az elállásra nyitva álló 8 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Vevő a csomagot átvette. Az elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mail-ben jelezni a honlap láblécében megadott e-mail címen, határidőn belül.

Az elállási jog kizárólag a használatba nem vett termék(ek)re vonatkozik, amely minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. Ellenkező esetben fenntartjuk magunknak visszavásárlás mérlegelésének jogát.

Az elállási jog érvényesítése esetén a termék(ek) árát a termék(ek) visszaérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk a vevő számlájára. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire, ezeket minden esetben a vevőnek kell viselnie.

A 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet teljes egészében megtekinthető az alábbi linken: http://www.kozlonyok.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/mk14030.pdf